ORGANIZATORJI IN MEDIJI

Vse potrebno za pripravo dogodka ali prispevka.

PRESS

Opis skupine Poskočni muzikanti

Poskočni muzikanti so uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. Skupino sestavljajo: Martin Juhart, Jože Kotnik, Nejc Tratnjek, Dejan Krajnc in Lovro Sadek.

Delujejo od leta 2010. V tem času so si pridobili ogromno odrskih, festivalnih, studijskih, televizijskih in drugih glasbenih izkušenj. Vsi člani so glasbeno izobraženi oz. študentje glasbenih akademij doma in v tujini, zato strmijo k temu, da je njihova glasba izvajana kvalitetno in dosledno, z veliko mero poskočne energije. So dobitniki , med drugim tudi prejemniki mednarodne nagrade "Oberkrainer Award" za najbolj obetavno skupino leta 2013.
Že četrto sezono jih lahko spremljate kot "hišni band" najbolj gledane narodno-zabavne oddaje SLOVENSKI POZDRAV. Zadnja tri leta zapovrstjo jim je bila zaupana odgovorna funkcija nastopa na največjem slovenskem festivalu Slovenska polka in valček, kjer so z glasbo obogatili uvodni in revialni del festivala. Izdali so dva glasbena albuma "Pogledam te" (2012) in "Adijo madam" (2014) ter posneli osem videospotov, enega izmed njih tudi na Kanarskih otokih. V prvih petih letih delovanja je za njimi že preko štiristo odrskih nastopov, sto petdeset televizijskih in radijskih snemanj ter petdeset studijsko posnetih skladb. V tem času so sodelovali že skoraj z vsemi najrazličnejšimi priznanimi slovenskimi glasbenimi izvajalci, katere povabijo v goste na tradicionalni koncert Poskočno na Poskočne, ki je prav vsako leto razprodan do zadnjega kotička. Ob koncu leta 2016 napovedujejo izdajo tretje zgočenke. Kako jo bodo poimenovali, naj ostane skrivnost. Nedvomno pa se nam obeta zelo "poskočno" leto!

Ker so vsi člani, tudi v osebnem življenju iskreni, dobri prijatelji, in ker jih še tako bolj povezuje ljubezen do slovenske glasbe, lahko tudi v prihodnje od njih pričakujete ogromno novega in kar se da "poskočnega".

Prenesi OPIS

TEHNIČNA PRODUKCIJA

Tehnična produkcija skupine Poskočni muzikanti

Da na naših nastopih zveni in izgleda vse tako kot mora, skrbi naša lastna tehnična produkcija, katero vodita dva tehnično izobražena tonska in "light" tehnika. Glavna prednost je, da je vsa tehnika naša last (nimamo podizvajalcev), kar nam omogoča tehnično povsem dodelan ter inovativen nastop. Uporabljamo izključno referenčno tehniko, kakršno uporabljajo profesionalni ozvočevalci (aa-Craft, dB Tehnologies, Neuman, Sennheiser, Electrovoice, Shure, Bayerdynamic ...).
S svojo tehnično produkcijo lahko prevzamemo celotno tehnično pokritost vseh dogodkov do 3.000 ljudi (ob dogovoru tudi več).

  Komplet ozvočenja vsebuje:

  - alu konstrukcijo spredaj in zadaj do 12 m + "tower" stojala,
  - 8 kom visokotonskih "line array" satelitov do skupne moči 9,6 kW,
  - 4 kom dvojih nizkotoncev do skupne moči 14,4 kW,
  - 7 kom monitorjev ter in-ear monitoring,
  - mešalna miza Behringer x32 + digitalni multicor,
  - pripadajoči mikrofoni, stojala in ojačevalniki,
  - dmx kontrolna miza,
  - moving head LED wash/sharpy 16 kom,
  - bela svetloba 4 kom,
  - strobo, blinder in heiser.
  Moč ozvočenja prilagajamo glede na prizorišče in število obiskovalcev.

  Organizator priskrbi oder (pokrit oder, če je dogodek na prostem) in brezhibno delujočo električno napeljavo (3x32A - za ozvočenje in 3x32A - za luči). Velikost odra za nemoteno izvajanje glasbe je (minimum) 7x5 metre. Več je zelo dobrodošlo.
  Za kakršnokoli tehnično vprašanje pišite ali pokličite na: poskocni.tehnika@gmail.com ali 041/238-475 (Nejc Tratnjek).

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

TEHNIČNI RIDER

Tehnični rider skupine Poskočni muzikanti

MEŠALNA MIZA ZA F.O.H.: Behringer X32 (Uredimo sami)
MEŠALNA MIZA ZA STAGE: Behringer X32 Rack + 2x Behringer S16 (Uredimo sami)
MONITORING: Na sredini odra mora biti monitor (ob večjem odru lahko tudi dva) in eden za kitaristom. (2-3x monitor, min. 500w) Če je opcija, bobnar SUB-monitor.
MIKROFONI: Vse mikrofone uredimo sami. Mikrofoni se uporabljajo izključno med nastopom skupine Poskočni muzikanti.
OSTALO: Ozvočevalec je dolžan priskrbet vse xlr in jack kable, odrske multicore, odersko električno napeljavo. Mikrofonska stojala uredimo sami.
ODER: Velikost odra za nemoteno izvajanje glasbe je (minimum) 8x5 metra. Več je dobrodošlo. Oder iz vseh strani zaščiten pred dežjem in vetrom, z brezhibno delujočo električno napeljavo (3x 230V).
VAROVANJE: Zahtevamo UPS varovanje električnih naprav, v primeru izpada elektrike. Oder iz vseh strani zaščiten z varnostno ograjo ter varovan s strani varnostnega osebja.
OZVOČENJE: Če se na dogodku pričakuje preko 500 obiskovalcev, zahtevamo postavitev “Line Array” ozvočenja. Ozvočenje naj bo brezhibno delujoče in dovolj zmogljivo glede na število obiskovalcev ter prizorišče. (Priporočjivo: AA-craft, HK, EV, RH, L-acoustics, Adamson…)

TLORIS POSTAVITVE ODRA:
rider Poskočni muzikanti
TLORIS POSTAVITVE SVETLOBNE TEHNIKE:
rider Poskočni muzikanti
Prosimo, da je celotna zvokovna in svetlobna tehnika predhodno stestirana ter deluje brezhibno!
Če katere izmed naštetih zahtev ni mogoče izpeljati, pišite ali pokličite na: poskocni.tehnika@gmail.com ali 041/238-475 (Nejc Tratnjek).

Prenesi obširen TEHNIČNI RIDER

CATERING RIDER

Catering rider skupine Poskočni muzikanti

ZASEDBA: Martin Juhart, Jože Kotnik, Nejc Tratnjek, Dejan Krajnc in Lovro Sadek.
EKIPA: Zasedbo spremljata najmanj dva pomočnika za prenos in nastavitev opreme, ter zastopnik. Število ekipe se lahko spreminja glede na velikost prireditve (2 do 6 oseb). Izvajalec javi število organizatorju nekaj dni pred izvedbo dogodka.
MERCHANDISE: V primeru, če želi skupina na nastopu prodajati svoje CD-je, majice, itd., jim organizator zagotovi primeren prostor. Prodajo organizira izvajalec.
BACKSTAGE: Za pripravo na nastop, oddih po nastopu in hranjenje osebnih stvari med nastopom, organizator izvajalcu zagotovi ločen in varovan prostor (po možnosti za odrom), s toaleto ločeno od obiskovalcev. V "backstage" imajo omogočen vstop tudi člani ekipe.
GOSTJE IZVAJALCA: V primeru, če gre na prireditvi za prodajo vstopnic, izvajalec zahteva brezplačen vstop na dogodek za po dve osebi na člana zasedbe (skupaj maksimalno deset vstopnic).
HRANA: Organizator za člane zasedbe in ekipe v "backstage" ali v bljižnji restavraciji zagotovi po potrebi toplo mesno hrano.
PIJAČA: Organizator za člane zasedbe in ekipe v "backstage" zagotovi po potrebi sledeče napitke: vodo v plastenki (navadna/z okusom - 0,5l), Coca-Colo/Pepsi (0,5l).
PARKIRIŠČE: Parkirno mesto naj bo dovolj veliko za parkiranje večjega kombija in 2-3 osebna vozila, nekje čim bližje vhoda v dvorano/na oder za dostavo in prenos opreme.
NASTANITEV: Če je nastanitev ekipe dogovorjena v naprej, naj bo le-ta relativno blizu prizorišča (okvirno do 5 km). Posebnih zahtev glede namestitev ni, razen običajnih, kot so čistoča, sanitarije, ogrevanje, ipd. Lahko je tudi apartma z več ležišči.
Če katere izmed naštetih zahtev ni mogoče izpeljati, pišite ali pokličite na: info@poskocni.si ali 031/727-341 (Niko Turk - zastopnik).

Prenesi CATERING RIDER

KONTAKT

POŠLJI POVPRAŠEVANJE:

ZA NASTOPE:

NIKO TURK
TEL.: 031 727 341
MAIL: info@poskocni.si

ZA MEDIJE:

LOVRO SADEK
MAIL: poskocni.muzikanti@gmail.com

ZA TEHNIKO:

NEJC TRATNJEK
TEL.: 041 238 475
MAIL: poskocni.tehnika@gmail.com

OSNOVNI PODATKI:

POSKOČNI d.o.o.,
Partizanska ul. 23,
2310 Slovenska Bistrica, Slovenija,
Ident. št. za DDV: SI71373349,
Matična št.: 6864368000,
TRR: SI56 0443 0000 2496 506 (NOVA KBM d.d.)